Over Organizers

ORGANIZERS PLAST is een toonaangevende Turkse leverancier die gespecialiseerd is in het ontwerp, de productie en de marketing van hoogwaardige, innovatieve plastic producten voor het organiseren van huishoudelijke artikelen.
Met onze eigen praktische ontwerpen en speciaal verzoek op maat gemaakte mogelijkheden, hadden we slechts twee jaar tijd en in 2013 zijn we al bekende en actieve leveranciers op de Turkse lokale markt en sinds die datum hadden we een jaarlijkse toename van de vraag naar onze producten, zowel binnen- als buitenlandse markten met uitstekende kwaliteit en milieuvriendelijke materialen met het gebruik van nieuwe technologieën die een productiegebied van 2000 m2 exploiteren. Speciaal voor onze trouwe klanten hebben we betaalbare en concurrerende prijzen kunnen bieden met een flexibel betalingssysteem. Momenteel gericht op de uitbreiding van ons internationale marktnetwerk. Daarom verwelkomen we nieuwe serieuze ondernemers om wereldwijd met ons samen te werken.

Onze producten zijn gericht op het verbeteren en creëren van meer waarde door het dagelijks leven van mensen te organiseren. Bedankt voor het controleren van onze producten en we hopen dat u een van onze tevreden klanten zult zijn.

MOMENTEEL OP ZOEK NAAR BETROUWBARE DISTRIBUTERS WERELDWIJD